Vulpennen inkt

Wanneer je een Montblanc of Lamy pen hebt betekent het dat je hebt geïnvesteerd in je schrijfinstrument. Deze pennen hebben een oneindig leven als je er goed mee omgaat en natuurlijk niet kwijt raakt. Dit houdt niet in dat de pennen een eeuwig lange inktvoorraad hebben. Deze moet je dan wel nog af en toe aanschaffen zodat je jouw unieke vulpen gewoon nog steeds kan gebruiken. Het is wel fijn om te weten welke inkt het beste is voor jouw pen en eventueel in welke kleuren ze die hebben. 

Verschillende manieren van inktpatronen

Vulpennen inkt is anders dan inkt voor de printer. Je hebt keuze uit veel verschillende soorten. Het beste is om de merk inkt te nemen van hetzelfde merk vulpen die je hebt. Maar alleen dat weten is niet genoeg. Zo kan het zijn dat jouw vulpen gebruik maakt van patronen. Als dat het geval is moet je dus vulpatronen aanschaffen. Als jouw vulpen gebruik maakt van een herbruikbaar inktpatroon, houdt het in dat je deze zelf moet vullen en dus een inktpot nodig hebt. Door de herbruikbare inktpatroon in de inktpot te steken vul je de inktpatroon. Bij Montblanc kan je kiezen tussen normale alledaagse zwarte inkt maar ze hebben ook roze of blauwe. Je kan eigenlijk alle kleuren wel opnoemen en ze hebben het. 

Parker pen

Vulpen Parker kopen is een goede optie tussen alle merken vulpennen die er zijn. Dit is misschien wel een van de meeste bekende vulpennen die er zijn waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid bovenaan staan. Dit is niet alleen bij de vulpennen maar ook bij de inkt. Zo heeft Parker een snel drogende inkt die zoals de naam al zegt snel droogt. Zeker niet vervelend vooral als je links bent en je je eigen geschreven werk met je linkerarm weer uitveegt. Zo is het ook mogelijk om bij parker de washable blauwe inkt aan te schaffen. Zoals de naam al zegt kan je deze inkt dus uitwassen. 

Montblanc pen

De vulpennen van Montblanc begonnen met de ingebouwde inktpatroon waarbij de kans op lekken nog kleiner was. Deze pennen hebben ze nog steeds in hun assortiment waardoor je deze kan vullen met de Montblanc converter en een inktpot. Als je dit te lastig vindt kan je ook kiezen voor de vulpen met een kant-en-klaar patroon.