Sleutelhangers bedrukken voor jouw bedrijf

Tegenwoordig heeft iedereen wel sleutelhangers liggen. Je krijgt ze van je baas op werk, op een festival, beurzen etc. Op deze manier kan je makkelijk reclame maken voor jouw bedrijf. Om jouw bedrijf te promoten kun je sleutelhangers bedrukken en deze uitdelen aan de doelgroep die jij wil aanspreken. Door sleutelhangers uit te delen zal de naam van jouw organisatie verspreiden. De mensen die de sleutelhanger bij zich dragen zullen in principe reclame maken op de plekken waar ze komen, zo zullen veel mensen dit zien en kunnen er meer potentiële klanten bij jouw bedrijf terechtkomen. Je kunt sleutelhangers laten bedrukken in heel veel verschillende vormen en maten. Verschillende materialen waar je uit kunt kiezen zijn bijvoorbeeld metaal, stof en plastic. Deze kan je in standaard vormen krijgen maar ook een custom vorm, bijvoorbeeld in de vorm van jouw logo. 

Standaard of custom sleutelhanger bedrukken

Als je sleutelhangers wil uitdelen aan bijvoorbeeld jouw werknemers of potentiële klanten op een evenement wil je dit op grote schaal. Dit kan goedkoop met bijvoorbeeld de ovale, gekleurde, plastic sleutelhangertjes die iedereen wel kent. Maar er zijn ook andere goedkope opties. Vaak zijn de kosten minder dan 50 cent per sleutelhanger en te verkrijgen in groten getale van 250 of zelfs 500 sleutelhangers. Je kunt dus op standaard vormpjes je bedrijfsnaam of logo laten bedrukken. Het is echter ook mogelijk een custom sleutelhanger te laten maken met jouw eigen logo en naam erop. Dit is dan de vorm van jouw eigen logo en van PVC gemaakt. Je kunt in meerdere kleuren deze sleutelhangers bedrukken. Het logo kan helemaal worden bedrukt op de sleutelhanger naar jouw gewenste afmetingen.  

Plexiglas, stoffen, metalen sleutelhangers bedrukken

Andere manieren waarop je jouw sleutelhangers bedrukken kan is bijvoorbeeld achter plexiglas of op stof. Je kan een fotootje of een logo achter plexiglas laten plaatsen. Het is mogelijk beide zijdes met jouw logo te laten bedrukken. Als je op de zijdes iets anders wil hebben staan kan dit ook. Zo kan je op de ene kant een tekstje neerzetten en op de andere kant het logo van jouw organisatie. Je kan ook je bedrijf en logo of een andere tekst laten bedrukken op een stoffen sleutelhanger. Deze is in ontzettend veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Daarnaast kun je een sleutelhanger laten maken van polyester en metaal. Het metalen vlak zit vast met een polyester bandje aan de sleutelring. Op het metalen vlak kun je je logo laten lasergraveren. 

Sleutelhanger met gadget bedrukken

Ook kun je sleutelhangers bedrukken met een gadget eraan. Zo kun je kiezen voor een ‘NoTouch Hygiëne’ sleutelhanger van metaal. Hiermee kun je deuren openen zonder de deurklink hoeven aan te raken. In publieke ruimtes kan dit erg goed van pas komen aangezien deze deurklinken niet altijd de schoonste zijn. Daarnaast kun je ook een ovalen sleutelhanger laten bedrukken van metaal met een deel eraan waarmee je een radiator kan laten ontluchten. Dit is bijvoorbeeld erg leuk om als relatiegeschenk te geven als je bedrijf in dit vakgebied zit.  

Ben je geïnteresseerd in het bedrukken van een sleutelhanger voor bijvoorbeeld jouw bedrijf? Neem dan eens een kijkje op de site van SleutelHangers.nl