Sleutelhanger met foto personaliseren

Met een eigen gekozen foto kun je een sleutelhanger met foto laten maken. Kies je favoriete foto van je partner, kind of huisdier of iets anders wat voor jou veel betekent en laat er een sleutelhanger van maken. Zodra je een foto uitkiest, wordt de foto uitgeprint. Deze foto zal maar klein worden uitgeprint omdat het immers om een klein fotootje gaat die aan een sleutelhanger moet komen te hangen. Wanneer de foto is uitgeprint zal er een beschermlaagje op worden gemaakt die de foto beschermt en voor lange tijd mooi houdt. Vervolgens wordt de foto aan een sleutelhanger naar keus bevestigd. Er zijn meerdere sleutelhangers waar je uit kan kiezen. Zo zijn er verschillende materialen en hebben sommige sleutelhangers er nog extra bedels of hangers aan hangen.  

Clicksysteem

De foto’s die worden bevestigd aan een sleutelhanger werken met een clicksysteem. De fotootjes worden wanneer ze zijn uitgeprint bevestigd aan een systeem waarbij je de foto op de sleutelhanger kan klikken. De foto heeft hierbij een beschermlaagje waardoor je de foto zonder te beschadigen aan de sleutelhanger kan bevestigen en er ook weer af kan halen. Dit betekent dat je de foto dus ook kan verwisselen. Zo kun je de sleutelhanger met foto elke keer weer een nieuwe uitstraling geven en zelf elke dag kiezen welke foto je op je sleutelhanger klikt. De ene dag een ‘fotoclick’ met een foto van je kind, de andere dag een fotoclick met een foto van je partner of huisdier, helemaal zoals jij het wil. 

Een sleutelhanger met foto als cadeau

Omdat een fotosleutelhanger helemaal te personaliseren is, maakt het een erg uniek cadeau. Vaders, moeders, opa’s en oma’s hebben graag fotootjes van hun kinderen of kleinkinderen bij. Een sleutelhanger met foto is hier ideaal voor, omdat je altijd deze fotootjes bij je kunt dragen. Ook is het erg leuk een foto van je huisdier of iets anders wat dierbaar voor je is altijd bij je te dragen. Als je nog een cadeautje voor de verjaardag van een vriend of vriendin zoekt, of je wil diegene gewoon verwennen met iets leuks dan is een fotosleutelhanger ook geschikt. Zo kun je een leuke foto met een herinnering erachter uitzoeken en deze aan een sleutelhanger laten maken. Elke keer als die vriend of vriendin naar de foto kijkt, zal diegene weer denken aan die leuke herinnering met jou. 

Van alles om uit te kiezen

Er zijn ontzettend veel opties om de sleutelhanger met foto helemaal persoonlijk en uniek te maken. Zo kun je kiezen uit meerdere materialen zoals gewone vormpjes leer, gevlochten leer of metalen sleutelhangers. Daarnaast zijn er veel sleutelhangers die naast de foto nog een hanger eraan hebben. Zo zijn er bedeltjes zoals hartjes en andere vormen met lieve tekstjes erop. Denk aan tekstjes als ‘I Love You’. Ook zijn er verschillende bedeltjes waar je uit kan kiezen. Bijvoorbeeld kleurrijke hartjes met ‘Sister’ of ‘Grandma’ erin, maar ook figuurtjes, denk onder andere aan een engeltje, een klein muisje of franjes. 

Ben je geïnteresseerd in een sleutelhanger met foto? Neem dan eens een kijkje op de site van Shoppe!