Toversleutel snoep als cadeau

Al een langere tijd heb ik de leiding over het bedrijf, ik merk dat de laatste tijd het werk beter word. Ik ben dan ook zeer tevreden over hoe het gaat, nu kan ik ze wel trakteren op een dagje uit of uiteten, maar dat vind ik zo standaard. Daarom heb ik uiteindelijk gekozen om snoep te bestellen bij de Toversleutel. Dat is een website waar je makkelijk veel snoep kan bestellen. De Toversleutel heeft nu ook 50% korting op heel veel snoep, voor mij het ideale moment om snoep te bestellen.

kids-event-snoep

Snoep op de afdeling

We hebben op de afdeling een grote tafel in het midden staan, aan het einde staat een koffieautomaat. Wat zou er beter zijn als er snoep op de afdeling werd aangeboden. Gewoon een tussendoortje, even snel snoepen of gewoon voor bij de koffie. Omdat wij een bedrijf zijn was ik bang dat we heel veel kwijt waren voor snoep, dit omdat we met een groot aantal werknemers zijn. Ik heb de medewerkers van het bedrijf gecontacteerd en het verhaal uitgelegd, ik kreeg daarop perfecte uitleg hoe het verder zou gaan. Ik heb vervolgens ook bij hetzelfde telefoongesprek mijn bestelling gedaan.

o-HALLOWEEN-CANDY-SUGAR-facebook

Snoepgoed

Deze week is al het snoep geleverd, ik doe dus mijn medewerkers cadeau voor hun goede werk. Dit bevalt goed bij iedereen, ze zijn zeer tevreden, net kleine kinderen, als ze snoep hebben zijn ze wel stil. Ik merk ook dat dit een boost geeft om extra werk te leveren. Snoep is dus een goed cadeau voor je medewerkers. Ik ben heel erg blij met de service van het bedrijf!