Voordelig reclame maken

aansteker bedrukken

Wanneer je op de beurs staat of een buitenevenement in de zomer wil je op een voordelige manier reclame maken voor je winkel of bedrijf, vaak worden er pennen en anders kantoorartikelen gebruikt ter promotie. Vaak worden ze in de tas gedaan en niet meer gebruikt, met een aansteker bedrukken ben je dan beter af. Niet omdat een aansteker nu perse beter is, wel omdat deze vaker wordt gebruikt. In de webshop van aanstekers.nl heb je zelfs aanstekers in de vorm van een opener, nog een extra reden om de aansteker mee te nemen. 

aansteker bedrukken

Goedkope aanstekers

Aan de hand van de aantallen aanstekers die je nodig denkt te hebben, is het natuurlijk de bedoeling dat je niet de hoofdprijs betaald voor een aansteker bedrukken. Voor voordelige aanstekers moet je bij aanstekers.nl zijn, hoe groter de aantallen zijn die je koopt hoe voordeliger ze worden. Nu wordt het leuk om een aansteker weg te geven, en kun je dit ook op een eenvoudige manier doen. Je investering als bedrijf heb je er al snel uit, ook al komt er een klein resultaat uit het uitdelen van de aanstekers.

Ook andere artikelen zijn te bestellen

Naast een aansteker bedrukken is het misschien een leuk idee om een artikel uit dezelfde doelgroep erbij te geven, je kunt het dan als een soort van setje weggeven aan bezoekers of klanten. Heb je bijvoorbeeld een online tabakswinkel, wat is er dan leuker dan een set te geven met een asbak en een aansteker. Op beide producten kun je de naam van je winkel drukken, worden ze afzonderlijk van elkaar gebruikt is het toch direct herkenbaar waar ze vandaan komen. Op een zeer voordelige manier maak je reclame en wordt zonder dat je het de naamsbekendheid groter, in de webshop aanstekers.nl vind je naast aanstekers ook andere mooie producten.