Outdoor sporters kopen hun longboard bij X-SportsWorld

logoHallo allemaal! Leuk dat jullie weer eens de tijd vrij hebben genomen om mijn blog te lezen. Ik zie dat ik steeds meer volgers krijg en de waardering voor mijn adviezen neemt ook toe. Ik schrijf mijn blogs dan ook niet alleen voor mijzelf, maar ook voor jullie. Als ik leuke dingen online tegen kom, met name leuke cadeaus dan deel ik dit graag met jullie. Ik hoop zo jullie een hoop speurwerk te besparen en dat ook jij het perfecte cadeau aan iemand kunt geven. Vandaag ga ik het hebben over een sportief cadeau, namelijk een longboard. Ik ben hier op uitgekomen doordat ik voor mijn neef van 17 een ‘sportief’ cadeau moest zoeken. Ik wist al wel dat hij van skaten houdt, dus ideaal voor zowel hem als voor mij. Voor hem omdat die in de zomer weer sportief kan doen en voor mij omdat ik een leuk maar goedkoop cadeau gevonden heb. Want ik heb de prijzen online met elkaar vergelijken en x-sportsworld.nl kwam toch echt als goedkoopste uit de bus. Voor degene die niet weten wat een longboard is, zal ik dit even beschrijven

saterno-ocean-abstract-stripe-complete-longboard-9.8-2

Wat is een longboard

61hlmhsjixl._sl1100_Longboardskaten is een vorm van skaten. Deze boardsport wordt steeds populairder bij zowel de amateur- als ervaren skater. Het verschil bij een longboard is dat het een groter deck heeft dan een normaal skateboard, ook zijn de wielen groter. Dit maakt de longboard meer geschikt voor skaten op langere afstanden en kun je een hogere snelheid behalen. Vele outdoor sporters gebruiken dit board ook omdat het wet wendbaarder is. Ben je net zoals mij ook enthousiast geworden over deze hype? Dan weet je waar je voortaan moet zijn. X-SportsWorld heeft nog vele andere boards, bescherming en accessoires. Eigenlijk teveel om op te noemen, dus ik zou zeggen, neem zelf eens een kijkje. Tot de volgende keer!