Op bezoek bij het atelier in Utrecht

Vandaag staat een bezoek aan het atelier Utrecht in onze agenda. Aly Grelling is een veelzijdige kunstenares en zij is de eigenaresse van dit bedrijf.  Zij maakt de mooiste kunst op het gebied van tekeningen, beeldhouwwerken, muurschilderingen, fotoseries, schilderijen en grafiek. Ook werkt zij in opdracht en maakt dan de mooiste creaties en daar waren wij nu juist naar op zoek. Mijn ouders houden namelijk van een mooi kunstwerk aan de muur of een fraai beeld voor in de tuin en omdat zij eerdaags 25 jaar getrouwd zijn wilden wij, als kinderen, hun een speciaal cadeau geven.  

Een zeer fraai cadeau

Samen met mijn zus zij wij naar het atelier in Utrecht gegaan. Aan de kunstenares hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt en hiermee is zij aan de slag gegaan. Tevens hadden wij haar gevraagd om tussentijds foto’s te maken van de vordering van het kunstwerk wat zij in opdracht van ons ging maken. 

Het leek ons een leuk idee om een mooi beeld voor in de tuin te laten maken. Het beeld moest een beetje abstract zijn en fleurig. Nou, ik kan je vertellen dat het resultaat meer dan geweldig is. Onze ouders staan nooit met de mond vol tanden, maar nu konden zij geen woord zeggen nadat het beeld werd onthuld.