Maak uw gazon mooi met een grasmaaier van Fixami

Wilt u uw gazon zomer ready hebben en bent u daarom op zoek naar een goede grasmaaier? Neem dan een kijkje op de website van Fixami of ga langs in de winkel in Tilburg. Fixami heeft een groot assortiment aan verschillende grasmaaiers en er zit daarom altijd een grasmaaier tussen die aan al uw voorwaarden voldoet!

Met een grasmaaier van Fixami maakt u uw tuin klaar voor de zomer. In het ruime aanbod van Fixami vindt u verschillende types: accu grasmaaiers, benzine grasmaaiers, elektrische grasmaaiers en handgrasmaaiers. Hieronder staan de verschillende grasmaaiers uitgelegd.

Benzine grasmaaier

Heeft u een grote tuin of moet u een groot oppervlakte maaien? Dan is de benzine grasmaaier de beste keuze voor u! Het grootste voordeel van deze grasmaaier is dat het gras draadloos afgereden kan worden en er is dus geen elektriciteit nodig. Hierdoor heeft deze grasmaaier een grote maaibreedte.

Accu grasmaaier

Deze grasmaaier heeft een accu en daardoor kan u het gras draadloos afrijden. Er hoeft dus geen stopcontact in de buurt te zijn of er continu nieuwe benzine in doen. Het maai bereik is afhankelijk van de grote van de batterij.

Elektrische grasmaaier

Deze grasmaaier is eerder geschikt voor kleine tuinen met weinig bloemen of bomen. De elektrische grasmaaier vergt weinig onderhoud, maakt minder lawaai en zijn goedkoper dan de benzine grasmaaiers.

Hand grasmaaier

Het gebruik van een handgrasmaaier is geschikt voor kleinere gazons. Ze zijn goedkoop, milieuvriendelijk en wendbaar. Voor de aandrijving moet u zelf zorgen.