Breng de zomer bij jou thuis 

bestellen op Perfecthomeshop

Ben je toch niet van plan op vakantie te gaan deze zomer? Hoewel veel mensen er graag weer erop uit willen gaan, is dit soms niet een optie door een gebrek aan tijd en geld. Gelukkig hoef je niet per se de deur uit om het zomergevoel te krijgen. Tover jouw woning om in een zomers paradijs. Je kunt leuke meubels bestellen op Perfecthomeshop voor de ideale zomer interieur. Lees verder hoe je de zomer dichter bij jou kan brengen.

bestellen op Perfecthomeshop

Bekijk de interieurtrends van deze zomer

Er zijn verschillende trends rondom de perfecte zomer interieur. Over het algemeen zijn natuurlijke materialen en stoffen helemaal hip: gebruik dus veel natuurlijke elementen in het ontwerp van je woning. Denk hierbij aan het plaatsen van planten of bloemen in de hoeken van je ruimtes. Je kunt ook meer meubels plaatsen van natuurlijke materialen, zoals hout of rotan. Daarnaast is het ook leuk om accessoires te gebruiken die een natuur printje hebben, zoals bloemen-, bladeren- of bloemenprint. 

De kleurenpaletten van een zomer interieur verschillen zich. Aan de ene kant heb je de opvallende, bonte zomer kamers. In dit soort ruimtes wordt er veel gebruik gemaakt van felle kleuren (zoals geel, groen of roze) met opvallende printjes. Denk bijvoorbeeld aan cactusprint of tropische palmen. Aan de andere kant heb je een meer ‘afgezwakte’ kleurenpallet: deze gebruikt vooral pasteltinten. 

Beide kleurenpaletten kan je combineren met witte muren, om zo een balans te creëren binnen je ruimtes. Je kunt ook een simpele kamer mooier versieren door alleen accessoires in bepaalde kleuren te plaatsen. Jouw voorkeur bepaalt wat voor zomer jij wilt brengen in huis!