Jouw brommerrijbewijs halen doe je eenvoudig via deze rijschool

brommerrijbewijs halen

brommerrijbewijs halen

In mijn tijd toen ik nog naar de middelbare school ging, stonden er op het plein altijd enorm veel scooters. Iedereen binnen mijn vriendengroep had wel een brommer. Zelf had ik zowel het theorie- en praktijkexamen toen er tijd cadeau gekregen van mijn ouders. Hiervoor hadden wij wel een afspraak. namelijk dat ik niet zou gaan roken. In mijn geval had ik hier dan ook geen problemen mee, omdat ik toch net van sigaretten hou. Ik wil dan ook graag de rijschool delen met jullie waarbij ik dit gedaan had.

Ik kwam hun naam laatst tegen op een lesauto toen ik in Arnhem in de bus zat. Zo opereren namelijk door heel Gelderland en zijn hier dan ook een gevestigde naam. Meerdere mensen die ik ken hebben hier hun rijbewijs of aanhanger rijbewijs gehaald. Je kunt hier overigens niet alleen jouw brommerrijbewijs halen, zij bieden ook examens en lessen aan voor zakelijke bestuurders.

wesseldijk

Wie kan er allemaal een scooter rijbewijs

Indien jij een brommerrijbewijs halen wil moet je hier minimaal 15,5 oud voor zijn. Vanaf deze leeftijd mag je namelijk beginnen het theorie-examen. Deze is dan ook net als een autorijbewijs verlaagd. Voor het afnemen van het praktijkexamen dien je wel 16 te zijn. 

 

 

Theorie

Bij rijschool Wesseldijk is het mogelijk om klassikale lessen te volgen. Dit kan men doen op de locaties: Nijmegen, Arnhem, Tiel of Ede. Zelf had ik toen er tijd alles thuis geleerd en zelf aan de slag gegaan met het theorieboek. Tegenwoordig bestaat het examen uit vijftig vragen. Heb je er 44 goed, dan ben je geslaagd.

rijschool