5 Populairste Kreidler brommer onderdelen

Kreidler is een klassiek Duits merk dat vooral bekend staat om hun motorfietsen en brommers. Sinds 1888 bestaat het bedrijf al, dat opgericht werd door Anton Kreidler. Vanaf 1950 zijn ze ook 50cc motorfietsen gaan maken. In 1956 verscheen de eerste scooter, met een jaar later de introductie van de legendarische Kreidler Florett brommer. In 1983 werd gestaakt met de productie van Kreidler onderdelen en ging het merk ten onder. In 1987 pikte Nederlander John Bos de draad weer op. Je kunt tot op de dag van vandaag online Kreidler onderdelen voor jouw brommer kopen, bijvoorbeeld in de webshop van Scooteronderdelenshop.com. Dit zijn de vijf populairste onderdelen die momenteel verkocht worden in de webshop:

Je kunt direct Kreidler onderdelen kopen bij Scooteronderdelenshop.com, de online specialist in brommer onderdelen.

1. Kreidler pakking uitlaat

De meest populaire Kreidler onderdelen online zijn met afstand de pakkingen voor de uitlaat. Het zijn typische onderdelen die regelmatig vervangen moeten worden, ze zijn lekker goedkoop online te bestellen en doorgaans ook uit voorraad leverbaar in de webshop. Houd er wel rekening mee dat je het juiste formaat bestelt zoals de 28mm of de 32mm versie.

Kreidler brommer

2. Kreidler Buddyseat

Samen rijden op een klassieke brommer in stijl, dat doe je op deze buddyseat. De populairste buddyseat die online verkocht wordt is de versie in crème / grijs voor Kreidler brommers met bouwjaar 1965 / 1966. De prijs in de online webshop is erg goedkoop in vergelijking met de adviesprijs, laat deze kans niet liggen!

3. Kreidler tellerklok

Je kunt ook Kreidler onderdelen kopen die voor andere merken geschikt zijn. Dat is het geval met de kilometer teller, die is ook geschikt voor Puch, Sachs en Zundapp. Dit komt bij klassieke brommers vaker voor, veel merken hebben in het verleden samengewerkt en hebben onderdelen voor elkaar geleverd. Zo is Tomos ontstaan als fabrikant van Zundapp onderdelen. Je kunt overigens de chromen rand van de kilometerteller ook los bestellen.

Goedkoop brommer onderdelen kopen doe je natuurlijk bij Scooteronderdelenshop.com, ga direct naar de webshop voor het huidige assortiment!

4. Kreidler uitlaat

Bij dit soort klassieke brommers is de uitlaat altijd een blikvanger, je moet er dus voor zorgen dat deze er piekfijn uitziet! Geen probleem, dit type Kreidler onderdelen kun je ook online kopen, let daarbij goed op het juiste type en aansluiting. Populaire uitlaten zijn het 28mm model met los a-stuk, en de sigaar vormige uitlaten met aansluiting van 28m en 32mm. De prijzen vallen reuze mee, het is zeker een goede investering op jouw klassieke Kreidler brommer.

5. Kreidler spiegel

Het is handig dat je de achteruitkijkspiegels niet als set hoeft te bestellen, je kunt een linkerspiegel of een rechterspiegel los kopen. Wanneer beide spiegels aan vervanging toe zijn kun je uiteraard ook het online winkelmandje in de webshop vullen met beide artikelen. Als je ergens tegenaan bent gestoten, of je hebt ooit een uitglijder gemaakt kun je ook één spiegel bestellen. De linkerspiegel wordt iets meer verkocht dan de rechterspiegel in de webshop.

Staan de Kreidler onderdelen die jij zoekt er niet bij? Of zoek je andere brommer onderdelen? Neem dan contact op met de helpdesk van Scooteronderdelenshop.com.