Halogeenlamp kopen voor een leuke prijs!

1Hallo allemaal, leuk dat jullie weer zijn gekomen om mijn geschenken stukjes te lezen, Het gaat vandaag over een halogeenlamp. Maar verder zou ik jullie eerst willen bedanken voor het lezen van mijn vorige stukjes. Ik heb namelijk gemerkt dat de laatste tijd er veel meer aanhang bij is gekomen die geïnteresseerd is in mijn cadeau verhalen! en natuurlijk ben ik hier ben ik heel erg blij mee. Ik hoop dat dit aantal in de toekomst nog meer zal gaan groeien maar ik ben nou al hartstikke trots. Maar verder over het onderwerp van vandaag. Het zit namelijk zo vorige maand is een vriend van mij verhuist naar een woning net iets buiten de stad. Als goede vriend heb ik besloten om hem te gaan helpen met inrichten en alles en dat heb ik ook zeker gedaan. Zijn huis was af en hij nodigde mij voor zijn verjaardag een week later. ik moest met spoed een cadeau voor hemuitzoeken.

Een goede lamp kopen voor mijn beste vriend!

ik besloot dus om voor hem iets te kopen wat hij in zijn nieuwe woning zoi kunnen zetten. Ik wist natuurlijk al wat hij allemaal ongeveer had in huis. Daarom was het voor mij dus niet zo moeilijk om uit te vogelen dat hij een Halogeenlamp wou hebben. Ik ben toen aar de website van lampdirect gegaan en ik heb een lamp voor hem besteld! Hij was er heel erg blij mee!

2 3