cocktail workshop utrecht regel jij bij cocktailexperience.nl

logo-headerHallo allemaal. Ik ga het vandaag niet over gadgets hebben maar wel over een leuk en vooral origineel cadeau. Het ga mijn blog van vandaag besteden aan cocktail workshop utrecht. Ik ben op gekomen doordat een vriend van mij dit laatst gedaan had. Hij vertelde dat hij samen met zijn vriendengroep dit in Utrecht had gedaan. Hij kreeg dit als cadeau en met die bon kon hij negen vrienden meenemen. Hij was erg tevreden met dit cadeau, vooral omdat ze er een hele dag Utrecht van gemaakt hadden. Nadat zij de cocktailcursus gedaan hadden zijn ze de binnenstad in gegaan en hebben het nachtleven verkend. Maar terugkomend op de cocktailworkshop, ik werd zo enthousiast van hem dat ik dit zelf aan jullie aanraad. Ik zal jullie vertellen waarom.

Waarom een cocktailworkshop bij Cocktail Experience

Beachclub-_5567-1600x1065-800x450

Over-onsZoals mijn vriend vertelde en jullie waarschijnlijk zelf ook weten heeft de stad Utrecht veel te bieden. Ik las laatst ergens dat het zelfs verkozen is tot de mooiste grachtenstad van Europa. Maar hij was de middag dus begonnen met een cocktail workshop van Cocktail Experience. Dit werd vervolgens gevolgd door een rondvaart door de grachten met allemaal lekkere tapas gerechten. Dit werd van te voren allemaal duidelijk besproken. Volgens die vriend van mij was dit dan ook een perfecte start van de dag. Wanneer je ook naar de site van cocktailexperience.nl gaat zie je dat je met minimaal tien personen moet deelnemen. Dus ik raad jullie dan ook echt aan om eens een cocktail workshop utrecht te geven als cadeau of gewoon zelf met een aantal vrienden. Ik kan niet wachten totdat ik dit zelf eens ga uitproberen.