Zijn er zoveel Rode wijnen?

Jarenlang lustte ik totaal geen wijn, of ook maar iets wat erop leek. Hield me bezig met het drinken van bier. Maar ja, ook ik ben inmiddels een jaartje ouder geworden. Heb een andere smaak gekregen. Laatst op een feestje in een zeer grote zaal heb ik uit pure “noodzaak” wijn gedronken. Het was zo enorm druk op dat feest dat je nauwelijks of niet iets te drinken kon bestellen. Ze kwamen wel regelmatig langs met dienbladen vol met wijn, rode wijn wel te verstaan. Op een gegeven moment had ik zo een dorst dat ik maar een glaasje rode wijn van het dienblad af pakte. Alleen al bij de gedachten kreeg ik de kriebels op mijn rug, ik en wijn…! Mijn eerste slokje was van brrrr, maar bij mijn tweede slok begon ik het lekker te vinden. Zelfs zo lekker dat ik de rest van mijn glaasje wijn binnen no time opgedronken had. Mijn avond werd een topper, ik lust wijn! Navraag bij de ober, waar deze wijn vandaan kwam, bij kreeg ik te horen dat de catering de wijn altijd bij Rode wijnen besteld via internet. Heb de website in mijn telefoon opgeslagen. Het feest was verder zeer geslaagd.

70bad563bee57989e1a35feea938bcfc3f555d (1)

Wat een soorten…

Op de site van Rode wijnen staan zoveel verschillende soorten wijn dat je niet snel een keuze kan maken. Er staat ook veel informatie op deze site hoe de wijn is gemaakt, en waarbij je een bepaald soort wijn het beste bij kan drinken. Heel veel informatie dus. Voor mij geen bier meer. Mijn kast staat nu vol met lekkere wijn, in alle soorten en maten!

RODE-WIJN-200x200