Zangeres

Wij zochten het klassieke genre

Ik sta al tien jaar aan het hoofd van de fanfare van onze landelijke zeeregio. Natuurlijk wilde ik dit vieren samen met al onze leden en met onze partners. We wilden geen standaard feestje, maar iets in de klassieke vorm. Omdat wij orkesten kunnen spelen met het slag- en blaaswerk wilden we een zangeres die klassiek kon zingen. Het was een hele uitdaging om dit te kunnen realiseren en toen ik offertes begon te vragen, had ik het idee om misschien zelf te zingen. De prijzen die ik zag waren ronduit schandalig hoog. Er was een zangeres die in onze stad woont, maar zij moest van haar boekingskantoor zoveel vragen.

eefje1_110x150 viking divas_of_dance_171x175

Missie onmogelijk. .. of toch misschien niet?

Vikingentertainment had ik als laatste gecontacteerd. Daarvan had ik spijt want zij kwamen als eerste met betaalbare prijzen. Het had me een hoop moeite en denkwerk bespaard want dankzij hun advies vonden wij een zangeres die met ons wilde zingen in plaats van haar eigen materiaal. Wat ik wonderbaarlijk vond, was dat ze op twee tellen met een supergoed idee kwam. Nadien heb ik Vikingentertainment dubbel en dik bedankt en ook de zangeres hebben wij een welverdiende fooi gegeven.

De volgende keer neem ik direct contact op met Vikingentertainment want ik voelde me koning tijdens mijn vragen. We raden voortaan dit artiestenbureau aan bij kennissen of aan muziekliefhebbers die festiviteiten organiseren in Nederland.