Windschermen eenvoudig online bestellen?

windscherm
Xterior

Horeca eigenaren zullen wel weten wat ik bedoel; er komt een moment dat je het een en ander echt moet vervangen, om die mooie uitstraling te blijven behouden. Bij Xterior hebben wij nieuwe windschermen besteld. Door weer en wind waren de windschermen ernstig verouderd. Een mooi nieuw kleurtje was ook niet verkeerd! Daarom ben ik online gaan zoeken naar windschermen en zo kwam ik bij Xterior terecht. Xterior heeft mooie horeca windschermen en parasols. Dus wanneer de zomer weer aan komt waaien, zal ik nog eens zien wat zij op parasol gebied voor ons kunnen betekenen.

Hoe dan ook; met Xterior heb ik even contact opgenomen en gevraagd naar de opties van de windschermen. Natuurlijk kon ik de juiste afmetingen doorgeven en het model dat mij aanspreekt. Toen hebben zij een offerte voor ons opgemaakt en die kregen wij al snel binnen. Na wat bedrijven te hebben vergeleken, kwam Xterior absoluut als beste uit de bus. Een mooie prijs voor goede kwaliteit. Daar kunnen wij nog wel een paar jaar mee vooruit, een mooie investering dus!

Waar kopen jullie meestal horeca onderdelen voor het pand of terras bijvoorbeeld? Ik ben wel benieuwd naar wat inspiratie!