Wat dacht u van uw eigen boodschappentassen bedrukken laten?

Ik ben samen met een vriendin van mij van studie een klein kledingbedrijfje begonnen. In dit bedrijfje kopen we kleding van mensen in. Dit kan om verschillende redenen zijn. Bijvoorbeeld omdat ze het niet meer mooi vinden of omdat ze een miskoop hebben gedaan. Als de kleding nog van goede kwaliteit is geven wij het als het ware een tweede leven. We verkopen het dan via een tweedehands site en proberen zo een beetje winst te behalen. Dit concept werkt tot nu toe erg goed en we merken dat we als bedrijf heel erg aan het groeien zijn. We willen onze klanten erg graag bedanken voor het vertrouwen in ons groeiende bedrijfje en daarom willen wij heel erg graag een soort cadeautje geven als ze een bestelling bij ons plaatsen. We zijn daarom op zoek gegaan naar een cadeautje waar onze klant daadwerkelijk iets aan heeft maar wat ons niet veel geld kost in de maak kosten. boodschappentassen bedrukken leek ons een erg goed idee. De tassen zijn namelijk niet heel duur om te laten maken maar het is wel iets waar de klant echt iets aan heeft. Ons logo is rood met wit, dus het zou ook erg opvallen als klanten met deze tas rond zouden gaan lopen. Op deze manier maken de klanten ook een soort reclame voor ons bedrijf! We zijn dus helemaal enthousiast en zijn op zoek gegaan naar een bedrijf die boodschappentassen bedrukken kan. Zo zijn we uitgekomen bij de site interrelatiegeschenken.nl. Op deze site is er de mogelijkheid tot boodschappentassen bedrukken. Ook hebben ze hier de kleur rood beschikbaar. Op deze site is veel keuze aan verschillende producten die je zou kunnen laten bedrukken. Maar wij bleven bij ons idee van boodschappentassen bedrukken. Wat ook erg fijn was was dat op deze site de prijzen erg voordelig zijn. Wat voor ons erg prettig is nu wij een beginnend bedrijf zijn.

Voordelig boodschappentassen bedrukken!

Wij hebben gelijk onze ideeën samengevoegd en hebben zo het design voor de boodschappentassen bedacht. Omdat het design vrij simpel was en de kleur die wij wilden ook nog eens beschikbaar was ging dit allemaal erg soepel. Wat echt super was was dat de levering helemaal niet lang duurde. We waren ook erg enthousiast en konden bijna niet wachten. De tassen waren al vrij snel in huis en we zijn erg tevreden over het resultaat. We kunnen dan ook niet wachten om de tassen uit te delen aan onze klanten.

Verschillende producten voordelig laten bedrukken via deze site

boodschappentassen bedrukken is iets wat ik iedereen zou aanraden om via deze site te laten doen. Naast boodschappentassen zijn er ook nog vele andere mogelijkheden. Kortom;

  • neem vooral een kijkje op de website
  • zoek een product uit wat u graag wilt laten bedrukken
  • bestel het gewenste aantal en u zult uw items al snel geleverd krijgen!

Wij zijn in elk geval erg blij dat we via deze site mooie boodschappentassen hebben laten bedrukken. Ik hoop dat u net als wij erg tevreden bent over de service van dit bedrijf.