Voor glasfolie moet je hier zijn!

Leuk dat je dit leest, vandaag ga ik het weer over een leuk cadeau hebben! Het onderwerp van vandaag is namelijk glasfolie! Zoals jullie weten ben ik gek op het geven van cadeautjes en laatst was het weer zo ver. Mijn oom werd namelijk 65 en ik wilde hem is even goed verrassen! Het leek mij erg leuk om een surpriseparty bij hem thuis te geven en daar had ik natuurlijk de juiste versiering voor nodig! Ik wilde er namelijk voor zorgen dat het een groot feest zou worden en zo moest zijn huis er ook uit zien. Ik wilde leuke stickers voor op zijn raam kopen tot dat een vriend van mij vertelde dat glasfolie veel leuker is. Dit kan je laten maken op de website van WindowDeco voor een leuke prijs. Toen ik dit hoorde ben ik meteen naar de website gegaan en heb ik folie laten maken met zijn naam en leeftijd er op! Dit zag er super leuk uit en toen iedereen bij elkaar kwam om zijn huis te versieren kreeg ik hier erg veel leuke reacties op!

Een geslaagd feestje

Inmiddels hebben we het feest al gevierd en heeft mijn oom erg veel leuke cadeautjes gekregen. Het was een erg leuk en gezellig feestje en ik ben blij dat ik dit georganiseerd heb. Mijn oom vond het folie op zijn raam trouwens erg leuk en vertelde me dat hij het er nog wel even op liet zitten!