Stoffen handschoenen voor huwelijksfeest

Behalve het beschermen van de handen tegen stoten of scherpe voorwerpen en extreem weer, worden handschoenen ook gedragen voor bepaalde feesten en ceremonies. Voor bepaalde evenementen kunnen stoffen handschoenen een optie zijn. De soorten stoffen die worden gebruikt variëren, variërend van katoen, kant tot zelfs zijde. Handschoenen met kant worden meestal gebruikt voor bruiloften. De bruid draagt ​​een trouwjurk met handschoenen van katoen, kant of zijde. De vorm zelf is lang tot aan de elleboog, terwijl sommige anderen alleen de pols bereiken.

Witte katoenen handschoenen

Voor handschoenen gemaakt van katoenen stof, worden ze meestal gedragen door vlaggen-hijsers, leden van een fanfare of soldaten tijdens een ceremonie. Dit type handschoenen wordt ook door de bruidegom gebruikt tijdens de huwelijksceremonie. Deze witte katoenen handschoenen zijn perfect te combineren met een pak. Mannen dragen dit soort handschoenen meer naar feestjes. Deze handschoenen worden ook gebruikt door obers of hotel kelners. De stof is zacht en absorbeert zweet. Het vezelachtige oppervlak maakt het comfortabeler in gebruik en wordt niet heet.

Keukenhandschoenen

Warmte absorberende handschoenen of wat we beter kennen onder de naam keukenhandschoenen zijn ook stoffen handschoenen. Het gebruikte type is meestal van katoen of patchwork. Deze handschoenen zijn dik gemaakt om onze handen te beschermen tegen de hitte van de oven of pan. Baby handschoenen zijn ook gemaakt van stof. Het gebruikte type doek is zacht katoen. Baby handschoenen houden de baby niet alleen warm, maar beschermen de baby ook tegen muggenbeten en voorkomen dat de baby krabt of zijn eigen gezicht verwond. Stoffen handschoenen kunnen een alternatieve keuze zijn om verschillende activiteiten uit te voeren. Katoenen handschoenen hebben een eenvoudige vorm en zijn gemakkelijk schoon te maken. Deze handschoenen zijn perfect voor dagelijks gebruik. Dus als u een paar handschoenen nodig heeft met een goede veelzijdigheid, dan kunnen stoffen handschoenen de juiste keuze voor u zijn.