Ons eerste fotoboek van ons samen

Ons eerste fotoboek van ons samen

Ik heb een fotoboek van mij en mijn vriend samen gemaakt op Hema.nl. het is een mooi boek geworden met een hard kaft. Het is ons eerste fotoboek en ik weet dat mijn moeder ook altijd druk was met de boeken. Ik dacht, laat ik er maar eens meteen aan gaan beginnen want ik wil er ook weer niet te veel tijd aan spenderen. Toen het fotoboek klaar was en ik het pakketje van Hema thuis open maakte heb ik wel drie keer het fotoboek doorgebladerd omdat ik zo enthousiast was. Toen mijn vriend thuis kwam van de boodschappen die hij had gehaald stond ik al te glunderen met het fotoboek in mijn handen. En zo hebben wij samen op de bank genoten van het mooie fotoboek van ons samen. En onze vakantie samen en ons eigen huisje samen en ga zo maar door. En zo hoop ik dat wij nog vele malen zo samen kunnen genieten van onze mooie foto’s die wij nog gaan maken find more info. Ik ben blij dat ik meteen een begin heb gemaakt want nu weet ik zeker dat het tweede boek ook zo’n succes zal gaan worden. En ik neem ons eerste boek natuurlijk ook mee als wij op bezoek gaan bij onze ouders. Ik weet zeker dat ze dit erg prachtig zullen gaan vinden. Ik bedenk mij dat er binnenkort een weekendje weg op ons te wachten, dus dan heb ik meteen weer een mooi begin voor het volgende fotoboek!