Mokken bedrukken op vrijdagmiddag

logo (7)Vrijdagmiddag verzoekje

Ik werk op een marketingafdeling van een werving en selectiebureau en mijn baas vroeg mij op een vrijdagmiddag of ik wilde zorgen dat er zo snel mogelijk mokken met het logo van ons bedrijf geleverd werden. Hij wilde ze gebruiken als relatiegeschenk maar ook om kandidaten te werven op een beurs. Er moesten er dus een hele boel komen in een korte tijd. De paniek sloeg lichtelijk toe maar ik kende nog een bedrijf waar we eerder pennen hadden laten bedrukken. Vrij snel wees één van de medewerks mij op het feit dat zij ook mokken bedrukken (en nog vele andere voorwerpen). Omdat de service mij de vorige keer zo goed bevallen was besloot ik opnieuw met het bedrijf in zee te gaan.

image

Mokken en proefdruk

Het was heel fijn dat ik al binnen enkele dagen een proefdruk ontving waardoor ik kon beoordelen of het precies was wat ik zocht. Na de goedkeuring van mijn baas gaf ik het bedrijf het start sein om 100 mokken te bedrukken zoals we hadden afgesproken. Al snel ontving ik de mokken op kantoor en ze waren allemaal helemaal perfect. Mijn baas was ook blij met de kwaliteit en de snelle levering van de relatiegeschenken waardoor ik natuurlijk een complimentje kreeg. Al met al ben ik dus erg tevreden en heb ik weer een wit voetje kunnen halen bij mijn baas!