Kies jij voor een dopper met logo?

Ben jij op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Overweeg dan zeker eens een dopper met logo! Er zijn natuurlijk heel veel verschillende artikelen waar jij uit kunt kiezen als je op zoek bent naar relatiegeschenken en voor heel veel producten valt wel wat te zeggen. Toch kun je met een dopper met logo eigenlijk nooit mis schieten, dit is een product dat echt bij iedereen wel in de smaak valt en wat je ook nog eens in staat stelt om goed reclame te maken. Want ook dat punt is natuurlijk belangrijk! Wil jij dit duurzame geschenk gaan uitdelen, kijk dan eens naar de mogelijkheden bij greengiving!

Waarom dopper met logo?

Zoals gezegd zijn er heel veel verschillende opties voor relatiegeschenken, waarom zou je nu dan juist kiezen voor een dopper met logo? Er zijn verschillende punten waar een relatiegeschenk aan moet voldoen:

  • het moet gebruikt worden door de ontvanger
  • het moet het liefst zichtbaar zijn tijdens het gebruik
  • het moet voldoende ruimte bieden voor jouw bedrijfsnaam of bedrijfslogo

Vaak wordt er niet goed nagedacht over de keus van een relatiegeschenk, dan wordt er iets gekozen wat vooral voordelig is. Maar als mensen het niet gebruiken, dan schiet het zijn doel volkomen voorbij. Een dopper met logo is zo’n goede keus omdat heel veel mensen tegenwoordig eigen waterflesjes gebruiken. Het is een product wat veel gebruikt wordt, waardoor mensen ook vaak met jouw bedrijfslogo in aanraking komen. Op die manier blijft jouw bedrijf dus bij hen in beeld. Daarnaast zijn waterflesjes producten die mensen ook overal mee naartoe nemen en gebruiken in het zicht van anderen. Zo kunnen ook andere mensen in aanraking komen met jouw bedrijfsnaam. Doordat er voldoende ruimte is voor een afbeelding of tekst op de flesjes, is jouw bedrijfslogo of -naam ook gewoon goed zichtbaar. Dat maakt een dopper met logo een goede keus om weg te krijgen en ook leuk om te krijgen!

Duurzaam geschenk

Daarnaast is het natuurlijk ook nog zo dat een dopper met logo een duurzaam geschenk is en ook dat zullen mensen zeker waarderen. Duurzaamheid wordt immers steeds belangrijker en je zult met een dergelijk cadeau dan ook zeker een goede beurt maken bij de mensen die dit ontvangen. Ben jij overtuigd dat dit ook voor jouw bedrijf een goed idee is voor een relatiegeschenk? Neem dan eens een kijkje bij greengiving. Dit bedrijf is gespecialiseerd in duurzame relatiegeschenken en het zal dan ook niet verbazen dat zij verschillende opties voor dopper met logo in hun assortiment hebben. Je kunt deze waterflesjes uiteraard in verschillende kleuren bij hen bestellen, dat is eigenlijk niet meer dan logisch. Maar wist je dat er ook verschillende maten verkrijgbaar zijn? Je kunt kiezen voor 350, 400, 450, 490, 580 of 800 milliliter. Ook kan er gekozen worden uit verschillende materialen. Uiteraard is de variant van hard kunststof beschikbaar, maar ook staal en glas behoren tot de mogelijkheden. Zo valt er dus echt genoeg te kiezen! Wil jij een dopper met logo als relatiegeschenk weggeven, dan is het dus echt aan te raden om naar greengiving te gaan!