Ik had het adres van Roza Ballonvaart in Breda al een tijd geleden gevonden

dsBij mij is er echt een wens in vervulling gegaan, ik heb namelijk een, Roza Ballonvaart Breda, gekregen. Dit adres heb ik al een tijd op mijn computer bij mijn favorieten staan. Ik wil dit zo erg graag met mijn vriendin samen doen, maar zij is te angstig hiervoor. En dat vind ik zo jammer dat ik eigenlijk al een flinke tijd bezig ben om haar ervan te overtuigen dat zij zich hier eens overheen moet zetten. Het is immers zonde om deze ervaring door angst aan je voorbij te laten gaan. Omdat ik mij niet wilde opdringen, heb ik het hele idee laten rusten. Tot ik tot mijn grote verbazing opeens op een morgen werd verrast. Ik moest mij warm aankleden en ik mocht verder geen vragen stellen.

balonvaart

Deze ballonvaart bij ons in Breda was een complete verrassing

Toen wij eenmaal in de buurt kwamen waarvan ik langzaam begon te vermoeden wat het was, kwamen de gezonde zenuwen van enthousiasme al snel naar boven. Ik durfde bijna niet te vragen of mijn vriendin ook mee zou gaan, want het zou jammer zijn als zij mij alleen de ballon in zou sturen. Dus ik besloot dan ook maar om het allemaal maar op mij af te laten 66365-0030komen. Er bijzonder dat zij ook Roza Ballonvaart, hier in Breda heeft uitgekozen en dus zeker wel naar mijn wensen had geluisterd. Toen zij samen met mij ondanks dat zij het veel spannender vond dan ik met mij in de mans stapte was ik nog gelukkiger dat ik dit moment samen met haar heb mogen meemaken. Wat een gaaf cadeau! Riep ik. En na een aantal minuten kreeg mijn vriendin weer kleur in haar gezicht en hebben wij samen van het prachtige uitzicht genoten. Ik ben nu zo trots op haar dat zij over haar angst heen is gestapt en deze Roza Ballonvaart in Breda heeft geregeld, dat ik dit toch even graag wilde delen door mijn bericht achter te laten op internet.