Heerlijke frieten van de Snackmobiel

Onlangs heb ik mijn verjaardag groots gevierd. Hierbij heb ik graag wat anders willen doen dan andere. Daarom heb ik op de website Snackmobiel.nl een frietwagen besteld. Dit de website van Snackmobiel, een frietwagen die je kunt bestellen voor op feesten, evenementen, bruiloften en meer. Zij leveren vers gesneden goud gebruinde frieten in een ouderwetse puntzak. Ook leveren zij natuurlijk allerlei soorten lekkere snacks.

Grote bedrijven

De Snackmobiel heeft al bij veel grote bedrijven op feesten en evenementen gestaan. Zo hebben zij bijvoorbeeld voor de catering gezorgd van TU Eindhoven, Rabobank, KLM, DHL, de Koninklijke Luchtmacht en meer. Deze grote namen hebben een positieve ervaring met de Snackmobiel. Ook kunnen zij de rest van de catering verzorgen, hiervoor kunnen zij een vriend opbellen die is gespecialiseerd in de catering.

Een echte aanrader

Een vriend van mij heeft de Snackmobiel op de bruiloft van zijn neef ontdekt. Hij was erg onder de indruk van de service en kwaliteit. Toen ik vertelde dat ik graag iets unieks op mijn verjaardagsfeest wou hebben, raadde hij mij de Snackmobiel van Snackmobiel.nl aan. Wij hebben contact opgenomen met het bedrijf en hier al onze vragen aan gesteld. Op mijn verjaardag heeft iedereen heerlijk gegeten.  Het eten was goed en er werd georganiseerd gewerkt. Er zijn tientallen mensen die tegelijk een frietje of snack willen hebben, de medewerkers van de Snackmobiel zullen iedereen goed kunnen helpen. Wij raden het mensen aan om de Snackmobiel te bestellen op alle soorten feesten.