Een sunshower cadeau voor in de badkamer

DUO

Voor mijn verjaardag kreeg ik een Sunshower cadeau. We waren al bezig met een verbouwing van de badkamer en zonder dat ik het wist, heeft mijn man voor mij een sunshower besteld. We zijn al een tijdje bezig met de badkamer. Omdat ik mijn badkamer als een soort oase van rust zie, hebben we hier veel in geïnvesteerd. Door ons rommelkamertje te halveren, konden we de badkamer vergroten. Dit ging echter wel ten koste van mijn zonnebank want daar is nu geen plek voor. Dit vond ik wel moeilijk maar de wens voor een mooie badkamer was groter.

Sunshower

Sunshower in plaats van een zonnebank

Door de sunshower is een zonnebank niet meer nodig. Dit is veel efficiënter dan een reguliere zonnehemel. Je kunt namelijk douchen en bruinen tegelijk. Bovendien werkt het snel, er wordt zelfs een maximale tijd van 10 minuten gegeven. Dus ook met een snelle douchesessie kun je nog lekker bruin worden. De zonnedouche geeft warmte af en is geheel veilig in gebruik. Het is echt een aanwinst in onze badkamer en een supercadeau van mijn man.

Bruin worden

Specificaties vergelijken om een goede keuze te maken

Mijn man heeft de sunshower online besteld in de webshop van Bodyfit. We waren al eens in de showroom geweest toen we onze stoomcabine kochten. Hij wist dus dat Bodyfit een betrouwbare partij is en een echte specialist op het gebied van wellness. Op de website kon hij de specificaties van de verschillende typen met elkaar vergelijken om zo een goede keuze te maken. Hij heeft voor de sunshower DUO gekozen omdat deze ook in de stoomcabine geplaatst kan worden. Mijn badkamer wordt steeds meer een wellnessruimte en dit cadeau is een goede aanvulling.

In de webshop vind je trouwens nog veel meer leuke cadeau’s. Denk aan verzorgingsproducten, maar ook producten voor aromatherapie en allerlei leuke accessoires.