Een E sigaret cadeau geven

eVapor

Wist je dat overstappen naar een E sigaret kan helpen om te stoppen met roken? Ik wist dat in elk geval niet. Het leek me ook wat raar omdat je toch een soort van rookt maar dan elektronisch. Toch ligt het een stuk genuanceerder. Elektrisch roken is sowieso al anders dan traditioneel roken. Bij een elektrische sigaret is er sprake van dampen. Er wordt gebruik gemaakt van liquids en die kunnen bijvoorbeeld ook smaakjes hebben, wat de ervaring ook weer anders maakt.

E sigaret

E sigaret om te stoppen met roken

Bovendien bevatten sommige liquids nicotine. Die verslavende stof die ook in traditionele sigaretten zit. Er zijn echter verschillende gradaties te koop zodat je de nicotine kunt afbouwen. En zo kun je dus stoppen met roken. Ik ben op die manier gestopt en ik gun anderen ook die ervaring. Daarom geef ik ook vaak een e sigaret cadeau. Nou ja, in de vorm van een cadeaubon van eVapor want het is ontzettend persoonlijk om een E sigaret uit te zoeken die bij je past. Bij eVapor kunnen ze je helpen om een goede keuze te maken.  Ze hebben namelijk een winkel in Oosterhout en hier kun je echt supergoed advies krijgen. Je kunt daarna ook gewoon via de webshop bestellen maar dat eerste advies is echt belangrijk om een goede keuze te maken. Anders zie je door de bomen het bos niet meer. Als je de eerste startset hebt gekocht en je dus ook de eerste stapjes hebt gezet op het gebied van elektrisch roken dan kun je de liquids eenvoudig online bestellen.

Liquids

Koop jouw cadeaubon bij eVapor

Ik vind het nog steeds een heel leuk en origineel cadeau. Elektrisch roken is een stuk gezonder dan de traditionele rookwaar met tabak. Bij eVapor kun je ook cadeaubonnen kopen.