De skipashouder voor uw bedrijf

Veel ondernemers vinden de juiste keuze om skipashouders aan hun klanten of werknemers te geven. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijf dat zich specialiseert op vakantie- en reisbeurzen? Dan kan het handig zijn om skipashouders weg te geven aan mensen die op wintersport gaan. Of biedt u een voornamelijk online bedrijf? Dan is het een leuke verrassing voor de klant om verrast te worden door een bedrukte skipashouder. Het is eigenlijk altijd nuttig om een skipashouder te hebben, en daardoor dus ideaal om hem te krijgen. Maar het is ook een goede business door de skipashouders die jij weggeeft, te bedrukken met jouw logo. Maar waar zou dit kunnen?

Past de bedrukking bij mijn bedrijf?

Wij hebben op de website Lavista Relatiegeschenken dat je makkelijk en efficiënt een mooie bedrukking kan laten maken op skipashouders. De bedrukking moet natuurlijk goed passen en de juiste weergave geven van u en uw onderneming. Bij Lavista Relatiegeschenken kunnen ze uw eigen huisstijl 1 op 1 overnemen op de skipashouders. Dit betekent dus dat een logo erg makkelijk is te bedrukken, maar een bedrijfsnaam wordt toch wel wat moeilijker. Ook hebben ze de optie om de skipashouders full colour te laten bedrukken, wat betekent dat de kleuren van uw logo direct overkomen. 

Hoe groot moet mijn bestelling zijn?

Wat ons vooral positief verraste is dat Lavista Relatiegeschenken ook rekening houdt met de kleine onderneming. Dit doen ze door de mogelijkheid te geven om kleinere oplages te bestellen van de bedrukte skipashouders. Dit doen ze natuurlijk ook naast de mogelijkheid om grotere oplages te bestellen. Dit betekent dat Lavista Relatiegeschenken zowel een fijne dienst is voor zowel grote bedrijven als ondernemers met een wat kleiner bedrijf. 

Bent u ook al helemaal enthousiast over het uitdelen van skipashouders met uw eigen logo hierop? Kijk dan snel naar het online assortiment van Lavista Relatiegeschenken. Alles valt online te regelen wanneer dit voor u uitkomt. En als dit niet lukt staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar, zowel via telefoon als via een live chat.