De leuke lamp die je met de led kubus kunt maken

De leuke lamp die je met de led kubus kunt maken

LEDstrip XL

We hadden al een led kubus, ooit gekregen van een vriend toen ik in mijn vorige huis kwam te wonen. Ik heb die kubus altijd met me meegenomen, naar elk nieuw huis dat ik kreeg, omdat ik er een speciaal gevoel bij had. De led kubus wisselt van kleur en verandert dus gaandeweg, in zeven verschillende kleuren. De tinten die er vanaf komen zijn dus telkens wisselend, maar allemaal in pastelkleuren, echt een zachte gloed die er vanaf komt. Dat maakt dat het een bijzonder effect geeft, zeker nu we er niet nog één led kubus bij hebben gekocht maar wel vier. Die kun je mooi stapelen op elkaar, waarmee telkens een andere lamp ontstaat. Niet alleen kun je de vormen telkens weer wijzigen naar precies je eigen smaak of waar het goed uitkomt in de kamer, waardoor je telkens weer verrast wordt door het speelse karakter. Ook geven alle kleuren telkens een verschillend licht, allemaal in andere kleurtjes die elkaar afwisselen. Het is daarmee dus echt een vrolijk, gekleurd geheel dat je erin terugvindt. Dat vind ik echt mooi en het is precies wat onze woonkamer zo’n gezellige, speelse plek maakt. Ik ben erg te spreken over de kubussen, die je voor een spotprijs op de website van LEDStrip XL kunt vinden. De kubussen zijn er nog geen vijf euro, wat natuurlijk echt helemaal niets is! Het geeft een heel leuk effect in de kamer en het fijne vind ik bovendien dat het zo subtiel is, want de kubussen zelf zijn vrij klein, maar de combinatie van alle bij elkaar vormt echt een goed formaat lamp. Ik kan het je van harte aanbevelen de website te bekijken en je eens te informeren met betrekking tot dit soort led lampjes, die goed voor het milieu zijn en bovendien ook nog eens heel erg goedkoop en leuk zijn – niet twee maar drie vliegen in een klap! Klik hier voor de website

 


Share
<script type="text/javascript" src="//www.linksalpha.com/scripts/loader_iconbox.js?v=2 imp source.3″>