Alien parfum by Thierry Mugler is hemels

Alien parfum by Thierry Mugler is hemels

alien-parfum-thierry-mugler-300x290
Voor mijn verjaardag dit jaar mocht ik een parfum uitzoeken van mijn moeder, ik had natuurlijk al wat vooronderzoek gedaan zodat ik niet uren in de winkel zou hoeven te staan. Hierbij kwam ik uit op Alien parfum by Thierry Mugler. Ik had nog nooit zoiets geroken, de geuren kwamen precies uit en sloten mooi aan bij mijn huid, en hoe de parfum zich vormde, als de hemel een geur had was dit het, want het bracht mij zeker in hogere sferen. Nadat ik dit ook in mijn dagboek had geschreven, dat ik heel graag de Alien parfum van Thierry Mugler zou willen hebben, ben ik naar beneden gelopen en heb het aan mijn moeder verteld. Aangezien ik zo positief was over Alien parfum by Thierry Mugler wou mijn moeder ook wel weten wat dit precies was, en diezelfde avond zijn wij op koopavond nog gegaan en heb ik haar laten ruiken aan dit fantastische parfum. Net als ik was mijn moeder ook gelijk verkocht, de verkoopster zei dat het heel goed verkocht, en er nog maar een paar flesjes waren. Aangezien mijn moeder laatst extra geld had verdiend op haar werk, en ze dat wou besteden aan een dagje uit met mij, sloten wij een compromis. We kochten de grootste fles van Alien parfum by Thierry Mugler, en besloten om hem samen te gebruiken. Ik had nog een klein pocketsize parfum flesje gekocht, die je zelf kon laden. Op deze manier kon ik het altijd bij me houden en kon ik altijd een beetje opdoen als ik dat zelf zou willen. Als verrassing had ik voor mijn moeder ook een pocketsize gehaald, en op die manier konden we als we niet thuis waren toch deze heerlijke parfum op doen.